Szabályok

Fesztiválunkon maximális figyelmet fordítunk a diszkrécióra, a biztonságra. Ahhoz, hogy önfeledten tudjatok szórakozni, bizonyos szabályokat fel kellett állítanunk. Mindez Értetetek van! A regisztrációval egyben elfogadjátok szabályainkat is…


A „nem” az “nem”!

Ha valaki nemet mond, az a swinger szabályok szerint nem azt jelenti, hogy kéreti magát, hanem valóban nemet jelent. Ne erőltessetek semmit, ez a swinger életstílus egyik legfontosabb szabálya. Viszont cserébe Ti is nyugodtan mondhattok bárkinek nemet, más sem fog megsértődni rajta. Ez a swinger etikett része!


Egészség és higiénia: Kizárólag egészségesen látogass el hozzánk! 

Betegen, influenzásan maradj otthon, nehogy megfertőzd a többieket. Az ápoltság fontos: fürödj meg alaposan, borotválkozz meg és legyen kellemes az illatod. Jó ötlet lehet egy nemi betegségi gyorstesztet is csináltatnod. (SWLT Egyesületi tagoknak kedvezményes STD szűrést biztosít a Doktor24 klinika, de a fesztivál helyszínén az EÜ szobában is lehetőség van STD szűrésre). Ha kiderül, hogy bármilyen nemi betegséged van, akkor természetesen semmiképp ne menj swinger közösségbe!


Ellenőrzött résztvevők

Minden egyes jelentkezőt ellenőrzünk. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció során személyes találkozón vagy videohívásban/videoüzenetben/telefonon meggyőződünk arról, hogy hasonló értékrenddel, tisztességes célokkal, ápolt külsővel rendelkeztek- e? Azok, akik már jelenleg is Egyesületünk tagjai, hasonlóképpen kerültek be a közösségünkbe. A videos beszélgetés során nem kerül szóba a swinger, figyelünk ekkor is a diszkrécióra! Egy rövid baráti beszélgetésre számítsatok 🙂 Ez talán első hallásra ijesztőnek tűnhet, de ha a másik oldalról nézitek, egy kulturált, kedves, elfogadó közösségbe kerülhettek ezáltal… És onnantól kezdve Ti is elvárjátok majd tőlünk ezt a gondos odafigyelést.


Karszalagok

A kóddal ellátott fesztivál szalagokat végig viseljétek! Az értékmegőrzőtökhöz is csak azzal férhettek hozzá! Megrongálódott, elhagyott karszalag cseréjét az információs sátorban kérhetitek!


Óvszerhasználat

Felelős férfiként akkor jártok el helyesen, ha minden körülmények között az óvszerhasználat alap! Csak abban a esetben hagyhatjátok el, ha saját párotokkal kapcsolódtok, illetve, ha alkalmi hölgy partneretek kifejezetten megkér rá vagy engedélyt ad rá! Partnercsere, illetve testnyílás váltása esetén az óvszert is cseréljétek! Kérünk Benneteket, hogy a használt játékeszközökre is húzzatok gumit! Érintések előtt és partnerek váltása között alaposan mossatok kezet!

A fesztiválon kedvezményes óvszervásárlásra van lehetőség szexshopunkban, de érdemes hoznotok is magatokkal!


Legyetek udvariasak!

A swinger világ bonyolult. Sokan bizonytalanok, félénkek, és tartanak attól, hogy mi fog történni. Ezért nagyon fontos, hogy legyetek mindig udvariasak és figyelmesek mindenkivel. Azokkal is, akikkel egyáltalán nem terveztek szexuális kontaktusba lépni. Az ilyen viselkedés segíteni fog a Nektek tetsző emberek figyelmét magatokra irányítani, illetve így mindenki számára kellemesebb lesz a swinger hangulata.


Kezdő swingeresek

A fesztiválon szeretettel látunk a swinger világ iránt egyelőre még csak érdeklődő párokat is. A swinger szabályairól, az életmódról szívesen beszélgetünk előzetesen Veletek, hogy belelássatok ebbe a varázslatos életmódba, de a nyár folyamán számos programja lesz az Egyesületnek, ahol biztonságos közegben ismerkedhettek is a swinger életérzéssel.


Dresscode

A rendezvény teljesen zárt, a külvilágtól szeparált, fedett, így nem kell tartanotok attól, hogy bárki belát a területre. Tagjaink közül sokan áldoznak a naturista életmódnak és a swinger világban se jellemző a szégyenlősség. Éppen ezért szabadon lehettek abban, amiben kényelmesen érzitek magatokat. Ha ez épp ruhamentesen valósul meg, akkor úgy, ha szexi fehérneműben, akkor úgy, de teljesen elfogadott a hétköznapi viselet is.

A fesztiválon dolgozó személyzet egységes ruhában lesz, így könnyen felismeritek majd, kitől kérhettek segítséget.


Droghasználat

Rendezvényünkön TILOS a drogfogyasztás és drogbirtoklás! Aki mégis él bármilyen nemű tudatmódosító szerrel, azt azonnal kizárjuk a fesztiválról!


Italfogyasztás

Koktélbár, italpult vár Benneteket bőséges választékkal, finom ízekkel. Kérünk Benneteket, a mértékletességet tartsátok!

Ne felejtsük el!

  • az alkohol rossz hatással van a potenciára,
  • a rossz lehelet elijeszti a leendő partnereket,
  • a részeg személyek kötekedőkké válhatnak

Kerüljük el a fentieket, hogy mindenki jól érezze magát 🙂


Telefonhasználat

A Fesztivál területén belül a telefonhasználat mind a résztvevőknek, mind a személyzetnek és a szervezőknek TILOS! Minden belépéskor kikapcsolt állapotban le kell adnotok az információs sátorban a regisztrációs pultnál- a Nevetekre szóló értékmegőrzőben. A strandra, illetve a városba magatokkal tudjátok vinni, de a rendezvény helyszínén nem használhatjátok. Ha hívást szeretnétek indítani róla, az info sátornál lévő fülkékben megtehetitek. A helyszínen felállításra kerül a Fotófalunk, amelynél selfie- t készíthettek a telefonotokkal. A hívás/fotó után a készüléket vissza kell helyezni az értékmegőrző rekeszbe. Ha további emléket szeretnétek magatokkal vinni, rendezvényfotósunk egész nap a területen lesz, megkérhetitek, hogy készítsen Rólatok képet, melyet kinyomtatva a helyszínen vagy emailben elküldve tudunk átadni Nektek.

A helyszínen saját rendezvényfotósaink készítenek fotókat, videókat, melyet arckitakarás, homályotás és ismertetőjelek eltűntetése után reklámcéllal a jövőben felhasználunk. A rendezvényen való részvétellel automatikusan hozzájárultok a képek/videok elkészítéséhez.

A regisztrációs pultnál lévő hostesseknél lesz egy ügyeletes telefon, mely telefonszámát a családtagoknak meg tudjátok adni, hogy vész esetén elérjenek Benneteket. Ezen hívásokat követően pár percen belül elér Benneteket a család… A hívásokat diszkréten kezeljük.

Tudjuk, hogy ez szigorú szabály, de hasonló témájú fesztiválokon számos probléma adódott a rendezvényről kikerült fényképek miatt. Visszafordíthatatlan károkat okozhatunk, ha vendégeinkről képek kerülnek ki az internetre… Próbáljátok élvezni, hogy pár napra valóban kikapcsolhattok 🙂

Azokat a vendégeket, akiknél telefont találunk a rendezvény területén belül, azonnal kizárjuk a fesztiválról! A telefonját átnézzük, a készült képeket töröljük!

Alternatív megoldásként javasoljuk, hogy régi készüléket hozzatok, ami nem tud fotózni! Az ilyen típusú készüléket beengedjük a rendezvény területére 🙂


Solo férfiak és hölgyek

Az esemény résztvevői 80 %- ban párok lesznek, solo férfiak és solo nők 10- 10 %- os arányban nyernek felvételt. Az egyedülálló jelentkezők részvételéről nem a jelentkezés sorrendjében, hanem szubjektív vélemény alapján dönt 17 főből álló bizottságunk. Döntésünket a résztvevők összetétele alapján fogjuk meghozni, melyet kérünk tisztelettel és emelt fővel elfogadni.


Ökotudatos rendezvény!

Ökotudatos rendezvény lévén lehetőség van saját kulacs, étkészlet behozatalára, de érkezéskor egy Welcome csomaggal várunk Benneteket, melyben kulacs, újratölthető pohár és további hasznos tárgyak lesznek.

A fesztiválon csak könnyen lebomló termékeket használunk fel a kiszolgálás során. Kérjük, Te is mellőzd az egyszer használatos műanyagot és ne termelj a kelleténél több szemetet!


Rend és tisztaság!

Kérünk szépen Benneteket, hogy különös tekintettel figyeljetek a környezetetekre! Mind a sátrakban, a szabadtéri helyszíneken, a hancúrhelyszíneken figyeljetek a rendre és a tisztaságra! Mindent úgy hagyjatok magatok után, ahogy találtátok! Ha bárhol koszt, rendetlenséget észleltek, jelezzétek a szervezőknek, hogy tudjanak gondoskodni azonnal a takarításról! Számos szelektív hulladékgyűjtőt helyezünk ki a területen, használjátok őket!

A helyszínen mosodát állítunk fel. Érkezéskor 3 db lepedőt adunk át, melyet használat után tisztára tudtok cserélni a mosodában. Saját ágynemű használata esetén is vállaljuk a mosást. Használt lepedőt ne hagyjatok el sehol, azonnal adjátok le mosásra, mert csak azért cserébe tudtok tisztát igényelni díjmentesen!

Azok részére, akik különösen nedves területet hagynak általában maguk után, lehetőség van díjmentesen vízhatlan lepedő kölcsönzésére az információs sátorban! A lepedőket névre szólóan adjuk ki és a mosodában tudjátok használat után leadni.

Törülközőket nem tudunk biztosítani, kérünk arról gondoskodjatok magatoknak!


Háziállatok

Házi kedvenceteket kérjük, hagyjátok otthon, bízzátok gondos kezekre, mert a rendezvényre nem tudjátok hozni őket!


Kérdezzetek!

A fesztivál szervezői tapasztalt swingerek! Kérdezzetek, keressetek bennünket bizalommal akár előzetesen, akár a rendezvényen!


Fenntartjuk a jogot, hogy a szabályok megsértése esetén megtagadjuk a belépést, illetve azonnali hatállyal távozásra szólítsunk fel a támogatási díj megtérítése nélkül!


És a legfontosabb…..

Érezzétek jól magatokat!

A swinger fesztivál célja, hogy jól érezd magad. Olyan történésekben vegyetek csak részt, amelyekben komfortosan érzitek magatokat. Ne hagyjátok magatokat rábeszélni olyan dolgokra, amelyek nem tetszenek! Pozitívan és nyitottan közelítsetek az eseményekhez! Elfogadott az is, ha egyáltalán nem léptek szexuális kontaktusba senkivel vagy csak a párotokkal!!! Csak érzzétek jól magatokat! Éljétek ki a vágyaitokat, fantáziaitokat és érezzétek valóban nagyon JÓL magatokat!