Díjak

A helyszínen regisztráció, jegyértékesítés NINCS!

Egyesületi tagjaink, illetve azon új jelentkezők, akik telefonos/videós ellenőrzés után meghívást kapnak rendezvényünkre, 2024. április 30- ig rendezhetik több részletben is a részvételi díjat, ezt követően már egyösszegben kérjük a befizetést! (akinek nincs erre lehetősége, keressen minket emailben)

A regisztráció fizetési kötelezettséggel jár! Aki regisztrációt követően visszamondja a Fesztivált, a befizetett összeget elbukja, a be nem fizetett díjak 50 %- át köteles elutalni!


 

Regisztrálj most és fizess részletekben …. nem kell a rendelésed teljes összegét most befizetned, amennyiben rendelésed meghaladja a 100.000 Ft-ot, választhatod a 3 részletből álló konstrukciónkat is. Részletfizetési igényedet a regisztrációs felületen tudod jelölni.

Ha ettől eltérő részletfizetést szeretnél, vagy SZÉP kártyával szeretnél fizetni, kérjük az jelezzd felénk a következő oldalon található üzenet mezőbe is.

 

Fesztiváljegy tartalma (párok esetén 2 fő részére):

  • Heti jegyetek a fesztiválra 2024.07.10. 18:00 – tól egészen 2024.07.14. 18:00-ig
  • Welcome csomag: SWLT VIP tagság esetén extra ajándékokkal
  • A játszóhelyeken óvszerek, lepedők, törülközők, sikosítók, játékszerek, a fürdőkben tusfürdő, sampon és szájvíz bekészítése
  • A fesztivál összes programján való részvételi lehetőség
  • Non- stop Wellness használati lehetőség jakuzzikkal, dézsákkal, szaunaszeánszokkal
  • A napi játékokon való részvételi lehetőség, nyereményként SWLT brand termékek, továbbá partnereink által felajánlott utalványok

 

Fesztivál szálláslehetőségek:

  • Apartman: 2x2fős, klímákkal felszerelt, két külön hálószobás apartman saját konyhával, nappalival, fürdőszobával. (korlátozott darabszámban, ezért siessetek! azok élveznek elsőbbséget, akik leghamarabb kifizetik a teljes összeget.
  • Saját sátor vagy lakókocsi: Áramellátás megoldott- saját hosszabbítóval készüljetek. Hűtő bérelhető.
  • Amennyiben lemaradnál apartmanjainkról, a közelben számos szálloda és apartmanház áll rendelkezésre, ezek listáját, elérhetőségét kérésre elküldjük vendégeink részére, de a szállás foglalása egyénileg lehetséges.

Saját sátor, lakókocsis szállás esetén épített fürdő és mosdó a medencéknél található, de (létszámtól függően) a sátrak közelében tiszta, felszerelt szaniter konténer is biztosít lehetőséget a tisztálkodásra.

A rendezvény területére autóval csak és kizárólag abban az esetben lehet behajtani, ha a szállásotok az autóban megoldott- ez esetben Lakókocsiként funkcionál és kérjetek bejelentkezéskor Lakókocsi sorszámot. Ezekkel az autókkal érkezéskor és távozáskor tudtok csak be- és kihajtani, a rendezvény alatt a kapuk zárva lesznek!

 

A részvételi díj lemondás esetén NEM visszatéríthető!

 A regisztráció névre szóló, nem átruházható!

 A hozzájárulási díj megfizetésével nem vásároltok jogokat se az érintésre, közeledésre, se a szexuális együttlétek létesítésére!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami a Fesztivál jegyen felül, a helyszínen, igény esetén fizetendő:

 

 

– Étkezés és italfogyasztás igény szerint a rendezvényterületen lévő catering szolgáltatóktól

– Masszázsok (Intim masszázs, Lomi- Lomi masszázs és Illóolajos stresszoldómasszázs)

– Erotikus fotózás

– Smink fotózáshoz vagy az esti partyhoz

– Frizura készítés, hajfonás

– STD szűrés