Díjak

A helyszínen regisztráció, jegyértékesítés NINCS!

Az Earlybird regisztráció határideje 2023. február 28! 

 

 Egyesületi tagjaink, illetve azon új jelentkezők, akik telefonos/videós ellenőrzés után meghívást kapnak rendezvényünkre, 2023. április 30- ig rendezhetik több részletben is a részvételi díjat.

Az első részlet elmaradása esetén regisztrációdat az 5. napon töröljük!


 

Regisztrálj most és fizess részletekben …. nem kell a rendelésed teljes összegét most befizetned, amennyiben rendelésed meghaladja a 100.000 Ft-ot, választhatod a 3 részletből álló konstrukciónkat is. Részletfizetési igényedet a regisztrációs felületen tudod jelölni.

Ha ettől eltérő részletfizetést szeretnél, vagy SZÉP kártyával szeretnél fizetni, kérjük az jelezzd felénk a következő oldalon található üzenet mezőbe is. 

 

Fesztiváljegy tartalma (párok esetén 2 fő részére):

 • Belépőtök a fesztiválra 2023.07.06 11:00 – től egészen 2023.07.10 10:00-ig
 • Welcome csomag: SWLT VIP tagság esetén extra ajándékokkal
 • 1 db (párok esetén 2 db)  „Én ott leszek” matrica(postázási költség extra)
 • A játszóhelyeken óvszerek, lepedők, törülközők, sikosítók, játékszerek, a fürdőkben tusfürdő, sampon és szájvíz bekészítése
 • A fesztivál összes programján való részvételi lehetőség
 • Non- stop Wellness használati lehetőség jakuzzikkal, dézsákkal, szaunaszeánszokkal
 • A napi játékokon való részvételi lehetőség, nyereményként SWLT brand termékek, továbbá partnereink által felajánlott utalványok

 

Fesztivál szálláslehetőségek: 

 • Apartman: 2x2fős, klímákkal felszerelt, két külön hálószobás apartman saját konyhával, nappalival, fürdőszobával. (korlátozott darabszámban, ezért siessetek! azok élveznek elsőbbséget, akik leghamarabb kifizetik a teljes összeget.)
 • Igloo Superior: 2 fős, nagyobb alapterületű, klímaberendezéssel felszerelt, bútorozott és világítással ellátott Igloo. Hűtő bérelhető az igloo- ba.
 • Igloo Deluxe: 2 fős, ventillátorral felszerelt, bútorozott és világítással ellátott Igloo. Hűtő bérelhető az igloo- ba.
 • Saját sátor vagy lakókocsi: Áramellátás megoldott- saját hosszabbítóval készüljetek. Hűtő bérelhető.

Az Igloo- k és saját sátor, lakókocsis szállás esetén épített fürdő és mosdó a medencéknél található, de a sátrak közelében tiszta, felszerelt szaniter konténer is biztosít lehetőséget a tisztálkodásra.

A rendezvény területére autóval csak és kizárólag abban az esetben lehet behajtani, ha a szállásotok az autóban megoldott- ez esetben Lakókocsiként funkcionál és kérjetek bejelentkezéskor Lakókocsi sorszámot. Ezekkel az autókkal érkezéskor és távozáskor tudtok csak be- és kihajtani, a rendezvény alatt a kapuk zárva lesznek!

 

A részvételi díj lemondás esetén NEM visszatéríthető!

 A regisztráció névre szóló, nem átruházható!

 A hozzájárulási díj megfizetésével nem vásároltok jogokat se az érintésre, közeledésre, se a szexuális együttlétek létesítésére!!!

 

 Ami a Fesztivál jegyen felül, a helyszínen, igény esetén fizetendő:

– Étkezés és italfogyasztás igény szerint a rendezvényterületen lévő catering szolgáltatóktól

– Masszázsok (Intim masszázs, Lomi- Lomi masszázs és Illóolajos stresszoldómasszázs)

– Erotikus fotózás

– Smink fotózáshoz vagy az esti partyhoz

– Frizura készítés, hajfonás

– STD szűrés