A Fesztiválról

Ti is várjátok már a NEGYEDIK Swinger Fesztivált? 🙂

2024. július 10.- 14.

Save The DATE!

 REGISZTRÁCIÓ A 2024-ES FESZTIVÁLUNKRA MEGKEZDŐDÖTT!!!

Az előző Fesztiválok résztvevőinek visszajelzései


„Elsőbálozóként voltunk jelen. Nagyon sok pozitív élménnyel térünk haza. A szervezők, a fellépők és a vendégek is nagyon közvetlenek, kedvesek és barátságosak. Köszönjük, hogy részesei lehettünk. Örülünk, hogy megismerhettünk Titeket! „
Dóri és Peti


„Bravó, Bravó, Bravó!
Jövőre, Veletek, újra itt!”
L. és K.


„Még nem találjuk a szavakat…. Isteni három nap volt, haza sem szeretnénk menni.
Köszönjük!!”
Réka és Gergő


„Köszönjük, hogy itt lehettünk. Nagyon jól éreztük magunkat! Tetszettek a programok, egyedül a BDSM nem a mi világunk…”
Adri és Pista


„Húúú hol is kezdhetnénk…. Első swinger élményük volt, de nem az utolsó….
Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk és ennyi minden átélhettünk, amiről eddig fogalmunk se volt, hogy létezik ilyen 😊 „
Tina és Szabi


„Életünk egyik legmeghatározóbb élménye volt! Köszönjük ezt az életre szóló élményt! Csodálatos emberi kapcsolatokat teremtettünk!”
Anita és Robi


„Életünk egyik legmeghatározóbb swinger élménye és ami biztos, a legjobb swinger élménye volt. Nem csak a testi, hanem a lelki kapcsolódások szempontjából is. Bárkivel beszélgettünk, bárkivel kapcsolódtunk, gazdagodtunk általa. Hálásak vagyunk a szervezőknek és a résztvevőknek is mindenért.
Jövőre újra Veletek!”
Niki és Dani


„Nagyon köszönjük az élményeket, változatosak voltak a programok, tökéletes a helyszín, a fények különösen tetszettek. Biztosan jövünk még! 😊”
Lívia és Zoli


„Egy csoda volt ez a hétvége…. Köszönöm, hogy részese lehettem valami új és átütő dolog megszületésének 😊 „
Anett


„Csodálatos kezdeményezés ez már az elejétől fogva! További sok sikert hozzá!”
Laci


„Életre szóló élménnyek, élet- személetformáló tapasztalásokkal, tudással és rengeteg barátsággal gyarapodott az életünk ebben a 4 napban. Köszönjük mindenkinek, aki hozzát4ett 😊 Alig várjuk a következő alkalmat! „
R és G


„Mi köszönjük Neked Orsi!!!!!!! Ez az egész nélküled, a megtörhetetlen lelkesedésed, az emberszereteted és rendezvényszervezői képességed nélkül nem jöhetett volna össze!
Még egy bizonyítéka annak, hogy igen is jó helyen vagy a swinger egyesület élén, mert olyan fesztivált hoztál létre, amin mindenki (akivel beszéltünk), jól érezte magát, olyan dolgokat, amire a magyar swinger életben még sose volt példa( pl klubtulajokkal a közös beszélgetés a színpadon)…
Ahhoz képest, hogy swinger fesztivál Magyarországon még nem volt (nem csak, hogy itt, Kelet Európában se!) és a semmiből valósítottad meg, az teljes mértékben csak Neked köszönhető!!!!
Közösséget építesz és nem csak statisztikát. Nem nagy szavakat puffogtatsz, hanem megvalósítasz. Ahhoz Rád van szükség, hogy mi is egy nyugati szintű színvonalat érjünk el a swinger világával, hogy összefogjunk és ne széttartsunk!”
Merci és Peti


„Ah, imádtam minden pillanatát ezeknek a napoknak! Ma alig látom a monitort, mert helyette az emlékek pörögnek a szemem előtt….
Ezer hála, amiért ennyit dolgoztatok ezért. Egyáltalán, hogy kitaláltátok. Vidékiként évente 1-2szer jutottunk el klubbokba, ahol nem volt lehetőségünk úgy ismerkedni, mint itt.. Fantasztikus embereket ismertünk meg, barátságokat kötöttünk, végre vannak swingerre nyitott ismerőseink, ami eddig nagyon hiányzott az életünkből. Alig várom a jövő évi rendezvényt! Mikor lehet már regisztrálniiiiiii?  😊”
Réka


„Szuper volt! Köszönjük 😊 Máskor is!”
Heni és T


„Mi a nulla tapasztalatunkkal és félénk lelkesedésünkkel vágtunk bele életünk első swinger élményébe, hú azt kell, mondjam, a legjobb döntés volt, hogy itt és most kezdtünk bele ezen a rendezvényen!
Köszönjük, hogy ott lehettünk és részesei lehettünk!!!! 😊”
Szabi


„Hehe, hiszed vagy sem, Orsi…. kb kölyökkori vágyam volt egy ilyen rendezvény és borzasztóan örülök, hogy már az első hazain ott lehettünk! Annyira szuper volt a dinamikája, még úgy is, hogy csak egy napra csöppentünk bele 😊
Köszönjük, hogy SEMMIT nem apróztál/apróztatok el. Hajnalban, a jakuzziban üldögélve többedmagunkkal pont azon morfondíroztam, hogy körbenézek és minden szép…. a kis dizájnos égők a fákon, a falak fényfestései, a melegítők alá összebújt emberek 😊 Mindannyian azok voltatok <3 😊 Élvezettel figyeljük, hova nő még a dolog!”
Laura és Andris


„Emelem nem létező kalapom! Tuti, hogy veszek egyet 😊 Szervezés *5, Látvány *5! Érzékelni a tudást, alázatot, tenni akarást! Csak így tovább!”
Józsi


„Kibaszott jó volt ez a négy nap. Legközelebb is legyen több napos! Más, amikor nem csak egy éjszakára, egy buli erejére vagyunk együtt, hanem egész napokra. Sokkal nyugodtabb az egész. Annyira jó volt időt tölteni nyitott, kedves, hasonló gondolkodású emberek között 😊 Feltöltött minket energiával! Új embereket ismerhettünk meg és persze sok ismerős arccal találkozhattunk. A tantrás és önismereti programoknak hála magunkat is jobban megismertük. Kell ez a kis elvonulás a világ elől! Máris hiányzik az a sok szeretet, ami az egészet áthatotta. Szóval nagyon hálásak vagyunk, hogy ezt összehoztad, életre szóló élmény!”
Eszti és Csabi


„Az erotikus fotózás régi álmom volt, köszönöm, hogy megvalósult! 😊 A BDSM kuckóban meg olyasmi történt, aminek még mindig érzem a nyomát…. Szóval különleges és fantasztikus élményekben volt részünk, csodás emberekkel találkoztunk és úgy érzem, van még hova fejlődnünk 😉 Köszönjük!”
Viki


„Először is GRATULÁLUNK Orsi a fesztiválhoz! Másodszor mi is nagyon köszönjük a felkérést, hogy a fesztivál színvonalát emelhettük a Tantra paddal, amit Nektek, résztvevőknek csináltunk. Reméljük, sokan kipróbáltátok és volt sok gyönyörben részetek általa! 😊 Köszönjük mégegyszer! Sok ilyen rendezvényt!!”
Attila


„Orsi, nehéz szavakat találni arra, amit Te és a csapatod létrehozott! Öszíntén gratulálunk és megköszönjük azt a fantasztikus élményt, örökké tartó emléket, amit ez a 3 nap nekünk adott! Ennyire profi és színvonalas rendezvényen még nem volt szerencsénk részt lenni! A hétköznapokban konzervatív szülők vagyunk, de itt annyira felszabadultunk, hogy gátlásainkat féretéve többször a színpadon találtuk magunkat (G-pont, BDSM, Chippendale), ezt Neked és a csodálatos hangulatú rendezvénynek köszönhetjük! Azóta is hatása alatt vagyunk! Csodálatos barátokra leltünk, akikkel most is tartjuk a kapcsolatot. Még egyszer köszönjük!!! Kérlek, tedd félre a jövő évi jegyünket!”
Ancsa és Robi


„Gecijól éreztük magunkat. Pihentető volt nyitott, hasonló gondolkodású emberek között lenni és nem foglalkozni a hétköznapi problémákkal, csak magunkkal és egymással!
Először ijesztőnek tűnt a részvételi díj, egy átlag swinger bulihoz képest. Viszont ez jóval több annál, ezt nem vették figyelembe az emberek. Valószínűleg úgy álltak hozz, hogy ennél jóval kisebb áron is tudnak másokkal dugni. Én úgy érzem, hogy abszolút megérte, sokat tanultunk és tapasztaltunk. Ha jövőre is ennyi lesz a jegy, tuti megyünk!
Cs


„Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük Nektek a szervezést! Kellemes, nyitott társaságot hoztatok össze! Mi strandoltunk- napoztunk is. ez is nagyon jó volt, a wellnesst is használtuk volna szívesen. Szauna, több jakuzzi tetszett volna. A környezettudatosság nagyon tetszett! A kis piros, 500 forintot érő kis kockák is lebomlóak voltak? Ha igen, az dicséretes. 😊 A szervezés nagyon lelkes volt és gratulálunk Nektek, nagyon jó kis hétvégét raktatok össze, köszönjük!”
A és K


„Hát srácok, ez nagyon jó volt! A szervezés, a hangulat, a helyszín… Köszönjük a szervezőknek, az önkénteseknek, a résztvevőknek a sok értékes beszélgetést, izgalmas előadást, elképesztő pillnatokat…. fuhh, jó sokáig emlegetni fogjuk… Mindenkinek hatalmas pacsit és puszit küldünk! 😊”
A


„Örülünk, hogy legalább egy napra le tudtunk ugrani a fesztiválra! Orsi, le a kalappal! Csodás volt, várjuk a folytatást!”
Lori és Réka


„Köszönjük az SWLT Egyesület vezetőinek, hogy részt vehettünk a Swinger Fesztiválon! A színvonalas szervezés, a klassz, érdekes, izgalmas, élményekkel teli programok, a szorgalmas közreműködő személyzet és a nagyszerű társaság, felejthetetlenné tették számunkra a rendezvényt!”
Júlia és Robi- Club Intimission