SW Etikett

– AVAGY SZABÁLYOK A SWINGER VILÁGÁBAN

Ha beírjátok kedves látogatók a google- ba, hogy SWiNGER SZABÁLYOK, számos helyen megtaláljátok azokat az alapvető elemeket, amelyeket illik betartani a mi világunkban… Kifejezetten ajánljuk Szarka Sándor: A Csoportszex bűvöletében c. könyvét minden swinger iránt érdeklődőnek, melyben többek között a regulák is részletesebben ki vannak fejtve.

Mi most tagjainkat hívtuk segítségül, együtt szedtük össze azokat az iratlan szabályokat, amelyek betartásával biztonságos teret tudunk közösen teremteni egy- egy swinger eseményen. Úgy gondoltuk, a saját élmények jobban elérnek Hozzátok, mint üres frázisok…


Íme tehát, az alábbiakban tagjaink szavaival a Swinger Etikett:

“Nem érintünk kérdés nélkül!!! Semmi sem tud jobban kizökkenteni, mint mikor random faszik, kérdés nélkül elkezdenek tapizni. Semmiből nem tart egy “Szabad?” kérdést feltenni. Persze ha már ismerjük a másikat, és kapcsolódtunk már vele az más. De ellenkező esetben MINDIG kérdezünk mielőtt nyúlkálunk…”


“Amire figyelünk, elvárjuk és szabály számunkra:

 • A NEM az Nem! Még 10 perc múlva is!
 • Óvszer használata kötelező!! Gumi allergiások keressék fel orvosukat vagy gyógyszerészüket!😜
 • Ne tapizz! Kérdezd, hogy “Szabad-e?” vagy “Csatlakozhatok-e?”
 • Soha ne kérdezz orgazmus közben! Bunkóság!!!!
 • Ha a kiszemelt pár előtt mással voltál, akkor tusolni kell! Nem macska mosdás, teljes test tusolása!!
 • Szájszag kontrollása!
 • Ne hagyd szét magad után az óvszert vagy annak a csomagolását!
 • Használj magatok alatt tiszta lepedőt vagy törölközőt.Természetesen szedd is össze magad után!!
 • Semilyen beteg fertőzéssel ne menj klubba vagy magán partyba!
 • Ne kritizálj senkit!
 • Mindig figyelj a párodra, akivel mentél. Mindketten felelősek vagytok egymásért! Ha a párod nem érzi jól magát egy helyzetben és ki akar szállni, te is kövesd!
 • A széken, kanapén tegyél magad alá törölközőt!
 • Mindig ügyelj a diszkrécióra.
 • Semmi nem kötelező! Bármikor NEM-t lehet mondani! Nem kötelező szeretkezni vagy idegenekkel szeretkezni!”
 • Nem csak a szájszag, de a testszag is lehetne szorosabb kontroll alatt.
 • A helyet úgy hagyd ott, ahogy találtad. Magad után szedj össze mindent, ami nem oda való, vagy elhasznált, izzadt, vagy bármitől, de maszatos.
 • Ha kell, kérj a hely gazdájától tiszta lepedőket.
 • Ha valaki(k) nem szeretne(nének) bevenni, ne erőltesd, el kell fogadni. A nem mindig nem. Nem talán, meg nem tudom, meg lehet igen. Nem kell sértődötten elrohanni.
 • Ha valaki úgy dönt, pihen, elvonul, esetleg befejezi a bulit, nem kell győzködni, vagy utólag kibeszélni miért lépett le
 • Utólag, írásban, vagy a helyszínen szóban nem értékelünk, elemzünk, hasonlítunk, rangsorolunk senkit, se centik, kor, testalkat, se teljesítmény, se semmi alapján, ez nem lóverseny, és nem teljesítménytúra. Elképesztő sértő és degradáló. Max a buli, rendezvény hangulatát, tisztaságát, szervezettségét, hely adottságait, ár/érték arányát segítő építő jelleggel…”

“Ez nem húspiac…Ne tegyél olyan ajánlatokat ferfiként egy másik ferfinak, hogy “Kölcsönadom a csajomat ha te is a tiédet”…A hölgynél kezdeményezz, majd ő eldönti, hogy akar-e tőled valamit.”


“A belépőért cserébe nem jár nő!! Nem nőt veszel!☝️😊” …” A klubban, buliban nem tuti biztos, hogy a belépőért cserébe garantált a szex. Csak az esélye. De ez sok tényezőn múlik…”


“Szerintem a legalapabb szabály amivel minden többi is megoldott:Mindig kérdezz, hogy mit lehet, vagy mit nem és hogyan! Nem kell ezt túl csavarni! Kérdezni kell!!! 😉


“…a jó és precíz kommunikáció az alapja mindennek! Hiszen a kérdésekkel megelőzhetünk minden konfliktust és problémát, elkerülhetjük a félreértéseket!”


“Nincs helye olyannak ebben a “műfajban”, aki nem ért a NEMből”


“Alap, hogy megkérdezem: Közelebb jöhetek? Ez nem tolakodó, nem szexista, ellenben intelligens, közvetlen, tapintatos. Nem szexre utal, csak közelségre. Erre könnyebb igent és nemet is mondani a kérdezetteknek. Tehát nem csak a magam dolgát könnyítem meg, hanem a kérdezettekét is.”


“Ha egy férfi akar csatlakozni egy párhoz, akkor előbb a pár férfi tagját kérdezze meg és utána a nőt. Fordítva is így van, ha nő akar csatlakozni párhoz. Nekünk a swinger társasjáték. Ha hármas, akkor 3 igen kell stb. De én sose voltam és leszek úgy mással, hogy a férjem ne mondana igent. Az önző énem nem írhatja felül a kettőnk kapcsolatát.Ha egy férfi engem kérdezett meg előbb, mielőtt válaszoltam, a férjem véleményére voltam kíváncsi.”


“Mi közösen döntünk, ha egy pár akar csatlakozni.Ha egy szóló, akkor az ellenkező nemű tagunké a döntés, de a másiknak vétójoga van. Ennek a “vétójognak” egy szerepe van: vigyázunk egymásra és magunkra.”


“Mi nem beszélgetünk, nem kérdezősködünk. A férjemnek olyan tekintete van, hogy mindenki kedvesen kérdez (ritka kivétel van) és elég sokszor ha int, hogy nem, ne is közeledjen.😂😂😂😂 Aki engedélyt kap a férjemtől és tőlem, az mindent megkérdez a páromtól, hogy szabad-e vagy sem.😜😂


“Ne állj meg hangosan beszélgetni, röhögni még egy csukott ajtajú szoba előtt sem, mert zavarhatja a bent lévőket. Nyitottnál főleg. Csukott ajtót ne akarj betörni, rázni a kilincset. Nem véletlenül csukott.”


“Fertőzések? Az óvszer sem nyújt 100%-ot, való igaz. Mi mégis ragaszkodunk hozzá, mert jelentősen csökkenti a fertőzés veszélyét. Főleg azokkal, akik alapból nem szeretnék használni. Az “egyik hüvelyből a másikba nyúlunk” döbbenetes. Ahogy az is, ha valaki nem cserél óvszert két hölgy között.Talán ahhoz hasonlítanám a kérdést, mint hogy zsebkendőt használunk és nem Festéktüsszentő Hapci Benőként élünk, a teli zsebkendőt pedig kidobjuk / kimossuk. A zsepi sem véd meg az influenzától, de nagyban csökkenti a terjedést. Itt a fertőzés esélyéről van szó, nem a testnedvek összegyűjtéséről, mielőtt valaki arra gondolna, hogy az óvszer szerepét a férfi gyönyört kísérő vulkánkitörés kordában tartására szorgalmazzuk. Persze, mindig lesznek olyanok, akik vallják, hogy a nyugati ember gusztustalan, mert a taknyát rongyba gyűjti és zsebreteszi, ahelyett, hogy ott ahol van megszabadulna tőle.(Az orrváladékos hasonlatért bocs, tekintsük költői képnek. Mondjuk annak tényleg színes… 😃)”


“Engem kb. ufónak néztek, mikor legutóbbi alkalommal egy csatlakozni kívánó férfinek mondtam, hogy természetesen ha megmossa a kezét előtte… és nem nagyon értették, hogy miért kértem ilyet. Dehát szerintem tök alap.”


“Alapvető:

 • Ha egy pár akcióban van ne zavard őket azzal hogy mondjuk 6an ott álltok mellette.
 • Ha egy nő nemet mond az nem marad fogadd el.
 • Óvszer alap.
 • Minden kölcsönös szimpátia alapján dől el”

“Kimondottan tudom utálni, ha egy magát alfa hímnek gondoló egyén mellém lép és szó nélkül elkezd tapizni. Nem adtam rá engedélyt, nem kérdezte meg, hogy megérinthet- e. Ha számomra alapból nem szimpatikus ember, ne tapizzon. Szeretem ha egy férfi megvárja míg jelt adok, hogy közeledhet. Swinger bulin csak és kizárólag óvszerrel. Eléggé biztonságosnak mondható helyre járok, de ott is voltak már alpári viselkedések.”


“Nekem szerencsére klubban még nem volt negatív élményem. Nem ismerem ezeket a problémákat. Nagyon szeretem a klubbokat es nagyon várom, hogy ismét minden a régi legyen. Csak biztatni tudok mindenkit,menjen el, tapasztaljon. 😍🥰 Természetesen elvárás a tisztaság, tisztelet, figyelmesség. Minden amit leírtok, alap kell,hogy legyen oda- vissza.”